Groepsaccomodatie met fruit pluktuin De Fruittuin

Paul en Dianne Schouten
Robyntsjewei 22
9261 XV Eastermar (Oostermeer)
Friesland, Nederland
tel: +31 (0) 512 - 341138
E-mail: info@defruittuin.nl

uitkijkpunt-eastermar
uitkijkpuntdonker
omgeving-luchtfoto
omgevingwandelgebied
De-FrieseWoude-December
omgeving-winterwandelpad
waltsje
paviljoen-de-leyen

De groepsaccommodatie ligt in een prachtige omgeving van Friesland. Vlakbij vind u het recreatiemeer de Leyen met zwemstrand en aan de andere kant van Eastermar ligt de Burgumer Mar. Het gebied met zijn houtwallen en –singels is zeer geschikt voor wandel- en fietstochten. Bossen zijn op 15 km afstand. In de steden en dorpen in de omgeving is ook veel te ontdekken. Culturele en interessante steden als Leeuwarden, Dokkum en Groningen liggen op 30 tot 50 autominuten.

In de lente begint het mooie Friese Wouden landschap te bloeien. De natuurgebieden de Leyen en de Alde Feanen zijn op hun mooist en een boottochtje hierdoor is werkelijk een belevenis. In in de zomer kan er ook lekker gezwommen worden bij het zwemstrand dichtbij de Fruittuin. Ook de herfst en winter hebben hun bekoring; het landschap van dit stukje Friesland laat zich van een andere kant zien. Na een dag op pad is het goed thuis komen in de gezellige warme groepsaccommodatie.

De Fruittuin Groepsaccommodatie en omgeving geeft rust en ruimte voor een reunie, een familie of vriendengroep.

Wilt u meer weten over de omgeving en wat er verder te beleven is, kijk dan eens op
www.tip-eastermar.nl met alle toerischtische informatie, wandelroutes, fietsroutes en handige adressen voor o.a fietsverhuur, catering enz.

Overige verwijzingen:

schelpenpad-malewei