Groepsaccomodatie met fruit pluktuin De Fruittuin

Paul en Dianne Schouten
Robyntsjewei 22
9261 XV Eastermar (Oostermeer)
Friesland, Nederland
tel: +31 (0) 512 - 341138
E-mail: info@defruittuin.nl

Na 22 jaar is het tijd om rustiger aan te doen. We stoppen met verhuur van de accommodatie.

Klik op de kleine foto's voor een vergroting:

defruittuin groepsaccommodatie boerderij bij Eastermar
de fruittuin groepsaccommodatie landelijk in friesland
gezellige groepsruimte bij de fruittuin
de fruittuin speelhuis voor families met kinderen
sfeerhaard lange tafel woonruimte
groepsruimte friese wouden boerderij tot 20 personen

Onderliggend album

defruittuin met alle gemakken voorziene keukenlle g014-018foto's interieur
groepsaccommodatie gasten tuin weids uitzichtfoto's terrein
appt1foto's appartement

De Fruittuin groepsaccommodatie in Friesland bevindt zich in een prachtige omgeving. De landelijke ligging tussen de dorpen Eastermar en Rottevalle garandeert rust. Van hieruit kunnen zowel de volwassenen als kinderen Friesland goed verkennen. Wandelen en fietsen door de unieke Fryske Wâlden of leuke uitstapjes naar Drachten, Dokkum, Leeuwarden of Groningen.

Accommodatie  en voorzieningen

Onderkomen: Uniek midden tussen het fruit gelegen groepsaccommodatie geschikt voor groepen van 10 tot 14 personen voor een gezellig weekend. Met eventuaal 2 kinderbedjes. Een geheel gerenoveerde luxe vakantie boerderij op een heerlijk rustige plek in de Friese Wouden. In deze groepsaccommodatie kunt u volop genieten van de rust en de ruimte in landelijk Friesland. Deze rookvrije accommodatie is zeer geschikt voor familiegroepen of vriendengroepen.  Ook voor een langer verblijf, een lang weekend of week. 

Voorzieningen hoofd accommodatie

De boerderij  / het vakantie verblijf heeft een sfeervol ingerichte huiskamer met warme uitstraling waar vroeger 'de deel' van de Friese wouden boerderij was. Via een ruime nieuwe serre met tweede zithoek loopt u de tuin in. Naast deze huiskamer bevindt zich een ruime van alle gemakken voorziene keuken. Twee koelkasten, 7 pits gasfornuis met 3 ovens, magnetron en vaatwasser. De vakantieboerderij heeft 4 slaapkamers elk met eigen badkamer. Twee op de begane grond voor 2 en 3 personen en boven nog twee boerderijkamers voor 4 en 5 personen. Rondom de vakantieboerderij is een grote tuin met schaduwrijke zitjes, een speelhuis, schommels, speelweide, vuurplaats en een overdekt terras met gasbarbecue. In de schuur, 30 stappen van de hoofdaccommodatie hebben we ook een grote recreatieruimte voor binnenactiviteiten met o.a. een tafeltennistafel.

Voor onze logeergasten is in het seizoen fruitplukken mogelijk o.a. frambozen en rodebessen. 

Klik hier voor fruitpluk updates.

(Klik op de kleine foto's voor een vergroting.)