Groepsaccomodatie met fruit pluktuin De Fruittuin

Paul en Dianne Schouten
Robyntsjewei 22
9261 XV Eastermar (Oostermeer)
Friesland, Nederland
tel: +31 (0) 512 - 341138
E-mail: info@defruittuin.nl

Groepsboerderij

In de Friese Wouden en op een mooie, rustige plek tussen de dorpen Eastermar (Oostermeer) en Rottevalle ligt een prachtige groepsboerderij: groepsaccommodatie en fruit pluktuin De Fruittuin. Groepsaccommodatie De Fruittuin is een ideale vakantieplek waar u met familie, vrienden of collegas kunt genieten van rust en ruimte. In de boerderij hebben wij ruimte voor maximaal 14 personen. In de boerenschuur hebben wij nog een appartement voor 6 personen. Deze is ook in combinatie met de boerderij te huur. De accommodatie is ook geschikt voor het geven van trainingen of workshops voor kleine groepen.

De Fruittuin Groepsaccommodatie is een ideaal adres waar u voor een kort of langer verblijf met familie, vrienden of collega's, kunt logeren. De Fruittuin ligt in Noordoost Friesland, midden in het coulissenlandschap van de Noardlike Fryske Wâlden. De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen; het is een plaats om tot rust te komen. Kortom: een plek waar onze gasten zich thuis voelen.

Bekijk de groepsaccomodatie >

Fruitboerderij

Het hele jaar kunt u op ons erf van onze fruitkwekerij genieten. Op het land kweken wij klein fruit, vele soorten bessen en frambozen. In de zomer kan er volop geplukt worden door de gasten van de groepsaccommodatie.
Fruit-boerderij De Fruittuin is een prachtige paradijsje met rijen bessen-
en frambozenstruiken, vers fruit voor u toetje. 
Velen kennen reeds de weg naar onze gezellige groepsaccommodatie. 
Elk seizoen op De Fruittuin heeft zijn eigen charme. Heeft u nog nooit bij
ons gelogeerd wij verwelkomen u graag een keer op De Fruittuin.